Kehity sellaiseksi kuin haluat: joulukuuta 2015

27. joulukuuta 2015

Podcast-sarja: Esiintyminen erinomaisesti ja uusiin ihmisiin tutustumispaikat

 
Nyt vuodesta 2015 minua ja Jäänmurtajat-asiaa voi kuunnella ilmaiseksi podcasteinä Sanoman & Nelonen median Supla-applikaatiosta

Löydät Jäänmurtajat-sarjan mobiiliapplikaatiosta kohdasta "Monenlaista asiaa." Jaksojen aiheet liittyvät ihmissuhdetaitojen monipuoliseen kehittämiseen. Kaikenlaiset kommentit ja palautteet ovat hyvin tervetulleita.

Suplan voit ladata iPhone- tai Android-puhelimeesi ilmaiseksi täältä:
http://www.supla.fi

Jaksot voit kuunnella myös supla.fi-linkeistä. Alla jaksojen 7-8 esittelyt ja linkit. Täältä löydät jaksojen 1-3 esittelyt. Täältä löytyvät jaksojen 4-6 tiedot ja linkit. Sarja jatkuu helmikuussa 2016. 


Lisää hyvää meininkiä tulossa, ja ideoita otetaan vastaan! 



Jakso 7: "Esiinny kuin amerikkalainen" vieraana Sani Leino


Miten mahtava esitys valmistellaan (spoiler: ei vain faktoja hiomalla)? Mitä tehdä, kun joku kysyy vaikeita tai pointti unohtuu? Tarkemmin aiheena ovat mm. hyödyllisen esityksen rakenne, tilan valmistelu, itsensä sekä yleisön lämmittely, kehonkieli, hyvät slidet ja muistettava lopetus.

Kun ok ei riitä, vaan haluat olla esiintyjänä SUPER, niin kuuntele, kun tykitetään myyntiguru ja showmies Sani Leinon kanssa 39 min vinkkisettiä esiintymisestä tässä podcastissä.

Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2341880



Jakso 8: "Mistä löytää hyvät tyypit" vieraana Anni-Emilia Pesonen


Missä tutustuu uusiin ihmisiin? Miten pääsee mukaan ja monen tapaamisen jälkeen on osa porukkaa? Mitä meinaa "joo palataan"? Miksi tutustua koko ajan uusiin tyypeihin? Kuuntele Karla Niemisen ja ihanan energisen kansainvälisen ammattilaisen & monipuolisen menijän Anni-Emilia Pesosen vinkit podcastistä 8.

Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2341988

Hauskaa kuuntelua, ja toivottavasti mukana on sinulle hyödyllisiä vinkkejä!





P.S. Alkavan tammikuun 16-17.1.2016 Jäänmurtajat-ihmissuhdetaitokurssilla on vielä paikkoja, tervetuloa mukaan! 



Käytännöllinen viikonloppukurssi on Helsingissä Ruoholahdessa (keskustasta metrolla 2 min). Kurssi on järjestetty nyt 30 kertaa, ja palaute on aina ollut erinomaista. Kurssit ovat pienryhmäkursseja ja kaikki osallistujat saavat myös henkilökohtaista palautetta avuksi oman sosiaalisen elämänsä kehittämiseen. 

Katso lisätiedot, ilmoittautuminen ja palautetta aiemmista kursseista: http://www.jaanmurtajat.fi/avoimet-kurssit/




Parhain terveisin,
Karla Nieminen

Yrityksestäni ja koulutuksistani voit lukea lisää osoitteesta
http://www.jaanmurtajat.fi

14. joulukuuta 2015

Podcast-sarja: Verkostoituminen, rakentava keskustelu ja treffit

 
Nyt vuonna 2015 Jäänmurtajat-asiaa voi kuunnella ilmaiseksi podcasteinä Sanoman & Nelonen median Supla-applikaatiosta

Löydät Jäänmurtajat-sarjan mobiiliapplikaatiosta kohdasta "Monenlaista asiaa." Jaksojen aiheet liittyvät ihmissuhdetaitojen monipuoliseen kehittämiseen. Kaikenlaiset kommentit ja palautteet ovat hyvin tervetulleita.

Suplan voit ladata iPhone- tai Android-puhelimeesi ilmaiseksi täältä:
http://www.supla.fi

Jaksot voit kuunnella myös supla.fi-linkeistä. Alla jaksojen 4-6 esittelyt ja linkit. Täältä löydät jaksojen 1-3 esittelyt.




Jakso 4: "Verkostoituja auttaa ensin" vieraana Pia Pakarinen


Miten tutustua ihmisiin tapahtumissa? Kuinka pitää yhteyttä? Millaisia palveluksia verkostoitumisessa voi tehdä? Helsingin seudun Kauppakamarin johtaja Pia Pakarinen ja Karla Nieminen kertovat sinulle tässä jaksossa, miten olla se verkostoitunut hyvä tyyppi.

Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2341512




Jakso 5: "Rakentavasti riidan selvittäminen", vieraana Pekka Nurmela


Mitä tehdä, kun oma keskustelutyyli menee hyökkääväksi? Miksi joku on sinua kohtaan ilkeä? Kuinka tuoda omat ideat esiin ja selvittää riidat? Miten puhua suoraan ja ehkäistä ongelmia? Vieraana Helsingin Yrittäjien Nuorten Yrittäjien puheenjohtaja Pekka Nurmela.

Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2341647




Jakso 6: "Treffitemppujen topit ja flopit", vieraana deittikuningatar Anna Uusiheimala


Miten pääset treffeille? Miten pääset pois treffeiltä? Missä ja mitä kannattaa ehdottaa ohjelmaksi? Kuinka kulkee speed dating? Vinkkejä kertomassa Deittisirkuksen deittikuningatar Anna Uusiheimala.

Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2341755


Hauskoja & hyödyllisiä kuunteluhetkiä!




P.S. Tammikuun 2016 Jäänmurtajat-ihmissuhdetaitokursseilla on vielä paikkoja, tervetuloa mukaan! Käytännölliset viikonloppukurssit ovat Helsingissä Ruoholahdessa.

Kurssi on järjestetty nyt 30 kertaa, ja palaute on aina ollut erinomaista. Kurssit ovat pienryhmäkursseja ja kaikki osallistujat saavat myös henkilökohtaista palautetta avuksi oman sosiaalisen elämänsä kehittämiseen. 

Katso lisätiedot, ilmoittautuminen ja palautetta aiemmista kursseista:
http://www.jaanmurtajat.fi/avoimet-kurssit/






Parhain terveisin,
Karla Nieminen

Yrityksestäni ja koulutuksistani voit lukea lisää osoitteesta
http://www.jaanmurtajat.fi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...