Kehity sellaiseksi kuin haluat: Video: Missä voit tutustua uusiin mielenkiintoisiin tyyppeihin? Ulos ovesta ja ...?

12. lokakuuta 2012

Video: Missä voit tutustua uusiin mielenkiintoisiin tyyppeihin? Ulos ovesta ja ...?


Tadaa, ensimmäinen videopostaus on täällä:
 


Ensimmäinen englanninkielinen postaus (sama sisältö kuin suomeksi):

People skills: Where to meet new interesting people
Mitä pidit videoista? Onko sinusta kivempaa katsoa videota vai pidätkö enemmän tekstien lukemisesta?

Toivottavasti löydät todella hauskoja hetkiä vinkkien avulla! 

Have fun! Enjoy!Parhain terveisin,
Karla Nieminen

Yrityksestäni ja kursseistani voit lukea lisää osoitteesta
http://www.jaanmurtajat.fi

8 kommenttia:

Jevgeni kirjoitti...

Hei, hyvää toi videosetti! Oon jotenki ajatellu että kivempi lukea kuin kattoa, mut nyt jotenkin lämpesin!

Anonyymi kirjoitti...

Lukeminen on kivaa, mutta videot vielä kivempia! Lisää näitä!:)

Anonyymi kirjoitti...

Todella hyvä video. Kiitos
Terv. Tapiolasta

Karla Nieminen kirjoitti...

Mahtava juttu, että tykkäätte! Lisää videoita on tulossa jossakin vaiheessa :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi Karla, kiva video. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja nämä keinot järjestöihin liittymisistä ym.on kyllä moneen kertaan testattu, mutta ongelmani on ettei näistä uusista tuttavista useinkaan tule sitten läheisempiä kavereita, joita kaipailisin. Minut kutsutaan mukaan kerran tai kaksi (jos sitäkään) ja sen jälkeen jään syrjään. Osaan mielestäni tehdä energisen ensivaikutelman jos olen virkeällä ja iloisella mielellä, mutta jatkuvasti en vain nähtävästi jaksa olla tarpeeksi puhelias ja energinen jatkuvasti, että seuraani jaksaisi pidempään. En voi mitään introvertille luonteelleni ja kaikkialla arvostetaan vain ekstrovertteja. Mitenköhän tämän kierteen voisi katkaista ettei elämä olisi aina vain uusien tutustumispaikkojen ja uusien kavereiden etsimistä, vinkkejä?

Karla Nieminen kirjoitti...

Kiitos kommentista. Mieleen tuli heti pari juttua:

Kutsutko itse uusia tuttaviasi juttuihin? Sen sijaan, että odottaa kutsuja tai keskustelun aloituksia kannattaa alkaa itse kutsumaan ihmisiä juttuihin, mennä kutsumatta yleisiin tapahtumiin ja harjoitella aloittamaan paljon keskusteluja. Yhdistyksiin ja niiden tapahtumiin ei yleensä tarvitse kutsuja. Jos liittyy yhdistyksen hallitukseen tai toimihenkilöihin, niin mukana järjestelyissä on yleensä n. vuoden, jolloin tekeminen ja kontaktit eivät lopu tuolla tavalla kesken.

Entä oletko kiinnostunut muista ja hymyiletkö? Aluksi on hyvä olla energinen ja mennä rohkeasti mukaan, mutta yleensä sen jälkeen riittää, kun suunnilleen hymyilee ja on kiinnostunut muiden jutuista. Keskity siis siihen, ettet vahingossa näytä vihaiselta ja kysy muiden ihmisten jutuista tarkentavia lisäkysymyksiä, niin sinun ei tarvitse olla se riehakas ja puhelias tyyppi.

Mitä vanhempia ihmiset ovat, niin usein sitä pidempään menee tutustumiseen. Se ei kuitenkaan ole mahdotonta, vaan aina voi löytää uusia ystäviä, kun on kärsivällinen ja jaksaa etsiä.

Auttaisiko sinua se, että itse kutsuisit tuttujasi tapahtumiin, kävisit pidempään jossain yhdistyksessä (sellaisessa, jonka tapahtumiin ei tarvitse kutsuja) tai menisit mukaan jonkun yhdistyksen hallitukseen?

Jelppasiko? Tuliko mieleen lisäkysymyksiä? Tsemppiä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tsempistä!:) Olen kyllä kutsunut muutamia tuttuja juttuihin, mutta jos saan aina olla se kysyjä ja henkilöt harvoin tekevät itse mitään aloitetta, niin en kehtaa aina kysyä. Mutta olen kyllä hiljattain liittynyt yhteen yhdistykseen. Tuntuu vain jotenkin säälittävältä/yksinäiseltä mennä toimintaan yksin ja tehdä selväksi muille ettei ole enempää kavereita. Tuntuu että melkein kaikki muut löytävät luontevasti seuraa eikä tarvitse ns.aloittaa aina alusta uusien kavereiden etsintää. Mutta kai tämä tästä.:)

Karla Nieminen kirjoitti...

Itsestä usein tuntuu uudessa porukassa, että on tosi ulkopuolinen, muut tuijottavat, eivät halua puhua jne., mutta usein tämä on vain omassa päässä ja fiilis haihtuu 3-4 tapaamiskerran jälkeen. Ei kukaan uudessa porukassa tiedä, miten paljon ja miten mahtavia kavereita sinulla on sen porukan ulkopuolella ;) Toivottavasti pidät tuon löytämäsi yhdistyksen toiminnasta ja sieltä löytyy pitkäaikaisia kavereita!

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...