Kehity sellaiseksi kuin haluat: Podcast-sarja: Innostava tarinankerronta, juhlissa tutustuminen ja lukeminen

26. huhtikuuta 2016

Podcast-sarja: Innostava tarinankerronta, juhlissa tutustuminen ja lukeminen

 
Nyt kevään 2016 kausi tuoretta Jäänmurtajat-asiaa podcasteinä on purkissa. Voit kuunnella jaksot ilmaiseksi Sanoman & Nelonen median Suplasta.

Löydät Jäänmurtajat-sarjan mobiiliapplikaatiosta kohdasta "Asiaa." Jaksojen aiheet liittyvät ihmissuhdetaitojen ja oman elämän monipuoliseen kehittämiseen. Kaikenlaiset kommentit ja palautteet ovat hyvin tervetulleita.

Suplan voit ladata iPhone- tai Android-puhelimeesi ilmaiseksi täältä: http://www.supla.fi

Jaksot voit kuunnella myös supla.fi-linkeistä. Alla jaksojen 16-18 esittelyt ja linkit. Täältä löydät aiempien jaksojen esittelyt: jaksot 1-3, jaksot 4-6, jaksot 7-8, jaksot 9-12 ja jaksot 13-15.Jakso 16: "Paremmaksi ihmiseksi lukemalla", vieraana siskoni, DI Roosa Nieminen


Mistä löytää parhaat kirjat ja mitä niistä oppii? Milloin lukee jo liikaa ja tekee liian vähän? Mitkä ovat selfhelpin hyvät puolet? Miten vuorovaikutusta voi oppia lukemalla? Miksi tieto lisää tuskaa ja miten elää sen kanssa?

Tässä jaksossa näistä keskustelevat energiatekniikan asiantuntija, DI Roosa Nieminen ja siskonsa Karla Nieminen.


Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2679352Jakso 17: "Juhlissa voi olla hauskaa", vieraana Sanni Kaikkonen


Miksi käydä juhlissa rahaa kuluttamassa, kun voisi olla kotona nukkumassa? Mitä tapahtuu seminaarin aulabaarissa tapahtuman jälkeen? Nyt selviää, miten verkostoitua, ystävystyä ja pitää hauskaa tapahtumissa. Näillä vinkeillä keskustelu, hölmöilyjen kestäminen ja tanssilattian valloitus helpottuvat.

Nauti elämästä, ja kehity erinomaiseksi tapahtumavieraaksi oppainasi upea yrittäjä Sanni Kaikkonen (Sunnyone Promotion) ja Karla Nieminen
.


Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2679657Jakso 18: "Innosta muita ja kerro tarina", vieraana Esa Saarinen


Miten olla esiintyessä aito? Kuinka kertoa mielenkiintoisia juttuja? Missä menee raja rehellisyyden ja töykeyden välillä? Miten paljon tarinaa saa värittää? Kuinka olla itsevarmempi ja vapautua oman elämän rajoituksista? Mistä käytännön tarinat löytyvät Esan luennoille & Pafos-seminaareihin?

Vieraana on valovoimainen & ystävällinen mestari, filosofi-professori Esa Saarinen. Aiheena on innostava tarinankerronta sekä eläminen ilman pelkoa, ihmisen koko kapasiteettia hyödyntäen. Tässä riittää hyvää pohdittavaa.

Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2679787


Erinomaisia kuunteluhetkiä! Toivottavasti saat paljon hauskaa & hyötyä irti, ja halutessasi kommentoi ihmeessä tai lähetä mailitse palautetta.Parhain terveisin,
Karla Nieminen

karla@jaanmurtajat.fi

Yrityksestäni ja koulutuksistani voit lukea lisää osoitteesta
http://www.jaanmurtajat.fi

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hei Karla! Oon joskus istunut sun laskareissa (hyviä nekin) ja halusin tulla kertomaan että todella hyvä idea tää Jäänmurtajat-konsepti! Juuri sitä mitä tarvittiin mutta ei ollut vielä olemassa. Kaikkea hyvää sinulle :)

Karla Nieminen kirjoitti...

Kiitos paljon tosi kannustavasta kommentista Sanna. Katsotaan, mitä kaikkea tässä vielä keksitään ja mihin homma kehittyy edelleen. :) Erinomaista kesää!

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...