Kehity sellaiseksi kuin haluat: Vuoden 2019 ihmissuhdetaitokoulutukset ja tuoreet podcast-jaksot

28. joulukuuta 2018

Vuoden 2019 ihmissuhdetaitokoulutukset ja tuoreet podcast-jaksotHei pitkästä aikaa!

Blogin ollessa hiljaisempi on kuitenkin tapahtunut kaikenlaista, mm. podcast-vierailuja sekä ihmissuhdetaitoluentojen ja -kurssin järjestelyjä. Tässä sinulle tiedot uusimmista vinkkipodcasteistä sekä linkit koulutusten lisätietoihin.

Jussi Venäläinen -podcast (vieraana Karla Nieminen)

Millaisia erityyppisiä itsensäkehittäjiä koulutuksia pitäessä näkee? Onko persoonallisuustesteistä hyötyä? Voiko pelimieskirjoista olla apua? Mitä introvertti tarkoittaa ja mitä sen usein luullaan tarkoittavan?

Tässä Jussi Venäläinen podcastin jaksossa aiheina ovat mm. sosiaaliset taidot, introverttiys, itsevarmuus, flirttailu, empatia, tunnelukot ja persoonallisuustyypit. Enjoy!

http://www.jussivenalainen.fi/podcast-7-karla-nieminen/
Hyvät ihmiset -podcast (vieraana Karla Nieminen)

"Karla Nieminen tietää miten kehittyä, koska on itse ollut niin huono. Karla on ihmissuhdetaitojen ekspertti ja valovoimainen kouluttaja, jonka kanssa keskustelemme lapsuuden kasvuympäristöstä, uusien ihmisten kohtaamisesta, hyvistä kirjoista ja flirttailusta, mutta myös epävarmuudesta ja yksinäisyydestä. Tässä sinulle meidän keskustelu Karlan kanssa… Ole hyvä!"

Jooel Niittysen monipuolinen Hyvät ihmiset -podcast ja Karlan jakso:
http://hyvatihmiset.fi/16-jakso-karla-nieminen-tutustu-ystavysty-ja-ela-taysilla/


Juuso Kangas -videopodcast (vieraana Karla Nieminen)

Tässä moneen aiheeseen pureutuvassa Selkeyttä Suuntaan -videopodcastissä keskusteltiin mm. ihmissuhdetaidoista, oman suunnan löytämisestä ja jopa naisen roolista (!). 

Täältä pääset kuuntelemaan vinkit ja pohdinnat:
https://www.youtube.com/watch?v=G_9uWh4n_g4
Kevään 2019 avoimet ihmissuhdetaitoluennot

Espoon Tapiolassa järjestetään pitkin kevättä ihmissuhdetaitoluentoja aiheina mm. itsensä kehittäminen, itsevarmuus, ensivaikutelma, keskustelutaidot, neuvottelu, ystävystyminen, flirttailu ja verkostoituminen. Tervetuloa mukaan yhdelle tai kaikille viidelle iltaluennolle, miten haluat.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
https://ilmonet.fi/#fi/search/txt=jaanmurtajat

Jäänmurtajat viikonloppukurssi järjestetään jälleen

Erinomaista palautetta saanut viikonloppukurssi ihmissuhdetaidoista on järjestetty jo 37 kertaa. Nykyään kurssi järjestetään noin kerran vuodessa, joten kannattaa tarttua maaliskuun tilaisuuteen (Helsinki 2-3.3.2019). Jos ihmissuhdetaidoissa kehittyminen ja hyvät keskustelut pienryhmässä kiinnostavat, niin viikonlopusta saa varmasti paljon irti. Kursseista tulee usein juuri ennen niitä paljon kyselyjä, mutta siinä vaiheessa paikat ovat jo menneet. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyvät täältä:
https://www.jaanmurtajat.fi/avoimet-kurssit


Mukavaa vuoden 2019 alkua! 

Parhain terveisin,
Karla Nieminen

Ihmissuhdetaitokoulutuksista voit lukea lisää osoitteesta
https://www.jaanmurtajat.fi


Olet hyvä tyyppi: Opas sujuviin ihmissuhteisiin (Otava, 2017)
https://www.olethyvatyyppi.fi 

4 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Etsin blogistasi mielipidettäsi Gretchen Rubinin lanseeraamiin luonnesuuntauksiin https://quiz.gretchenrubin.com/four-tendencies-quiz/

Näiden perusteella voi ehkä ennustaa, minkälaisia haasteita kohtaa, kun päättää muuttaa tapojaan.

Kuvaus suomeksi löytyy https://www.voice.fi/terveys-ja-hyvinvointi/a-80793

Mitä mieltä olet Karla, miten tämä tieto voi vaikuttaa valmentamiesi taitojen kartuttamisessa?

Karla Nieminen kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoisesta kommentista ja linkeistä Noora. Varmasti tuollaiset luontaiset taipumukset vaikuttavat, esim. toiselle voi toimia paremmin valmentaja ja toiselle taas itse tehty to do -lista. Itse korostan aina sitä, että tärkeää jossakin asiassa kehittymiselle on oma sisäinen motivaatio ja päätös muutokseen, että ottaa sitten konkreettisia askelia kohti tavoitettaan (tavalla tai toisella).

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mitä mieltä olet tästä, rehellisesti: jos antaa itsestään kömpelön tai hyvin varautuneen ensivaikutelman jollekin ihmiselle tai porukalle (esim. uusi työpaikka), onko mahdollista että vaikutelma myöhemmin muuttuu?

Oma vaikutelmani on kyllä muuttunut monesti, esim. kun olen nähnyt jonkun "sosiaalisesti taitamattomana" pitämäni rentona omassa kaveriporukassaan.

Karla Nieminen kirjoitti...

Terve! Vaikutelmaa on mahdollista muuttaa, mutta jos kyseessä on esim. satunnainen kohtaaminen vaikka jonkun tutun juhlissa, yritysseminaarissa tai baari-illan aikana, niin vaikutelman muuttamiseen ei usein tule toista tilaisuutta. Vaikka sukulaisten tai työporukan kesken on mahdollista muuttaa vaikutelmaa, kun näkee myöhemmin uudelleen, niin eihän se ole ideaali tilanne.

On siis yleensä mukavampi, ettei anna ensin huonoa/kömpelöä vaikutelmaa, jota sitten joutuu paikkailemaan. Tämän vuoksi kannattaa mielestäni panostaa hyvään ensivaikutelmaan, mutta ei sen muuttaminen mahdotonta ole. Toivottavasti tämä selvensi kantaani. :)

Mukavaa kevään jatkoa!

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...