Kehity sellaiseksi kuin haluat: Podcast-sarja: Itsevarmuus, flirttailu ja puheenaiheet

10. marraskuuta 2015

Podcast-sarja: Itsevarmuus, flirttailu ja puheenaiheet


Nyt Jäänmurtajat-asiaa voi kuunnella ilmaiseksi podcasteinä Sanoman & Nelonen median Supla-applikaatiosta. 

Löydät Jäänmurtajat-sarjan kohdasta "Asiaa." Jaksoja liittyen ihmissuhdetaitojen monipuoliseen kehittämiseen on tulossa mukava määrä. Kaikenlaiset kommentit ja palautteet ovat hyvin tervetulleita.

Suplan voit ladata iPhone- tai Android-puhelimeesi ilmaiseksi täältä:
http://www.supla.fi

Jaksot voi kuunnella myös supla.fi-linkeistä. Alla tähän mennessä ilmestyneiden jaksojen esittelyt ja linkit.Jakso 1: "Nössöstä itsevarmaksi", vieraana Jevgeni Särki 


Miten kerätä rohkeutta mennä juttelemaan kiinnostavalle tyypille? Miten saa ideansa ulos suusta palaverissa? Onko normaalia haluta hyväksyntää? Miten voi kehittää itsevarmuutta? Kuinka suhtautua noloihin virheisiin ja päästä yli vastoinkäymisistä? Jaksossa vastataan mm. näihin kysymyksiin.

Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2341019 Jakso 2: "Taitava flirttailija koskettaa", vieraana Mikko Heikkinen

 
Mitä tehdä, kun joku kiinnostaa? Miten kehonkielestä huomaa, flirttaileeko joku? Mitkä ovat sanalliset kiinnostuksen merkit? Miksi kiinnostus kannattaa näyttää selvästi? Entä miten päätyä suutelemaan? Voit kuunnella vinkit näihin tästä jaksosta.

Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2341275Jakso 3: "Puheenaihe hiljaiseen hetkeen", vieraana Jussi Kajovaara

 
Miten keksiä puhuttavaa? Miten keskustelussa pääsee syvällisiin puheenaiheisiin? Mistä aiheista ei kannata puhua? Mitä tehdä, kun sääkeskustelu ei vaan kiinnosta? Miten välttää epämukava puheenaihe? Pitääkö olla fiksu tai hauska? Me kerromme.

Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2341361Hauskoja & hyödyllisiä kuunteluhetkiä! 
P.S. Kevään 2016 Jäänmurtajat-ihmissuhdetaitokurssien tiedot on julkaistu. Kurssit ovat Helsingissä Ruoholahdessa tammikuun ja huhtikuun viikonloppuina.


Kurssi on järjestetty nyt 28 kertaa, ja palaute on aina ollut erinomaista. Minulle on ollut valtavasti hyötyä näistä vinkeistä ja harjoituksista oman sosiaalisen elämäni kehittämiseen, ja toivon, että sinullekin tulee olemaan. Kurssit ovat pienryhmäkursseja ja kaikki osallistujat saavat myös henkilökohtaista palautetta. 

Katso lisätiedot, ilmoittautuminen ja palautetta aiemmista kursseista:
http://www.jaanmurtajat.fi/avoimet-kurssit/ 

Parhain terveisin,
Karla Nieminen

Yrityksestäni ja koulutuksistani voit lukea lisää osoitteesta
http://www.jaanmurtajat.fi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei näitä saisi RSS-syötteenä ja/tai normaaleina äänitiedostoina (ogg tai mp3)? Minulle podcastit ovat sellaisia, joita voi kuunnella puhelimen musiikkisoittimella eikä tarvitse olla älypuhelinta tai jotain erillistä sovellusta.

Karla Nieminen kirjoitti...

Kiitos kommentista. Nämä ovat tosiaan kuunneltavissa vain ilmaisen Supla-sovelluksen tai ruutu.fi-videoiden kautta. Suplan idea on koota eri sisältöjen kuuntelijat samaan sovellukseen. Toivottavasti puhelimesi suostuu yhteistyöhön ja kuunteleminen onnistuu. Mukavaa marraskuun jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

hei,
törmäsin tällaiseen mielenkiintoisesti otsikoituun artikkeliin: http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2015/10/05/nailla-vinkeilla-saat-ihmissuhteista-enemman-hyvinvointia?ref=lssta

voisiko sen saada luettavaksi tänne blogiin?

Karla Nieminen kirjoitti...

Kiitos kommentista! Tosiaan, en olekaan tuota muistanut vielä linkittää tänne blogiin. Facebookiin olen sen linkittänyt aiemmin.

Jäänmurtajat-facebooksivu löytyy täältä:
http://www.facebook.com/jaanmurtajat

Kyseisen artikkelin voi lukea menemällä artikkeliin tästä postauksesta:
https://www.facebook.com/jaanmurtajat/posts/956529021054779

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...