Kehity sellaiseksi kuin haluat: Kirja: Olet hyvä tyyppi - Opas sujuviin ihmissuhteisiin

27. marraskuuta 2016

Kirja: Olet hyvä tyyppi - Opas sujuviin ihmissuhteisiinOlen unelmoinut kirjan kirjoittamisesta ala-asteelta lähtien. On tosi hienoa saada yhtenäinen kokonaisuus omia ajatuksia ja hyödyllisimpiä oppimiani vinkkejä yksiin kansiin. Tammikuussa 2017 Otavalta ilmestyvä "Olet hyvä tyyppi" on palautteen perusteella helposti luettava käytännön opas, josta jokainen löytää jonkun uuden oivalluksen ihmissuhteisiinsa.

Kirjan eri osiot ovat asenne, ensivaikutelma, itsevarmuus, keskustelutaidot, ystävystyminen ja ryhmässä toimiminen. Vinkkejä löytyy myös itsensä kehittämiseen, somen käyttöön ja haastaviin tilanteisiin

Kirjan vinkit ovat juuri ne, jotka ovat muuttaneet oman elämäni paremmaksi ja jotka olisin itse halunnut lukea. Toivon, että tämä opas auttaa monia nauttimaan enemmän ihmissuhteistaan ja säästämään aikaa ihmissuhdetaitojen opettelussa. Näistä jutuista on hyötyä yhtä lailla kotona, töissä, harrastuksissa ja flirttailussa.

Jos haluat kirjan kätevästi suoraan kotiin, ja haluat auttaa minua kirjan markkinoinnissa sekä ihmissuhdetaitojen ilosanoman levittämisessä, niin kannattaa tilata kirja esimerkiksi Booky.fi:stä.

Jos haluat kirjan omistuskirjoituksella, niin kerro se osoitteeseen karla@jaanmurtajat.fi ja keksitään jotain. :)

Lisätiedot ja tilaus postikuluitta löytyy siis täältä:
https://www.booky.fi/tuote/karla_nieminen/olet_hyva_tyyppi_opas_sujuviin_ihmissuhteisiin/9789511302650  P.S. Viime aikoina Jäänmurtajat-asiaa on näkynyt myös muualla:

TEK 120 vuotta -haastattelu: Karla Nieminen 

Ilta-Sanomat: Ylen yksinäisyysillassa kaksi nuorta miestä kertoi, miten saivat ystäviä: ”Mä olin niihin aikoihin vielä vähän kömpelö tyyppi...”

Yle A2 Yksinäisyys-ilta (kohta 01:08:24)

Nihilistin seikkailut -podcastissa aiheena mm. verkostoituminen.

Loukomiehen koulu -podcastissa laajassa keskustelussa aiheena mm. itsensä kehittäminen, päätöksenteko, rutiinit ja verkostoituminen.

Valomerkki.fi-artikkeli: Aloita keskustelu & syöttele kiinnostuksen merkkejä

Fraktio Perjantaipresis -video: Keskustelutaidot ohjelmistokehityksessä

Akava: Verkostot astinlautana unelmiinErinomaista marraskuun jatkoa, ja muista kirjan tilaus! ;)

Täältä näet kirjan etu- ja takakannen, jotka ovat juuri menossa painoon.
 
  

Kuva: Paula Lehto / Valomerkki.fi


 

Parhain terveisin,
Karla Nieminen

Yrityksestäni ja koulutuksistani voit lukea lisää osoitteesta
http://www.jaanmurtajat.fi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En muista mitä googlailin, mutta päädyin blogiisi joitain viikkoja sitten. Todennäköisesti jotain kavereiden ettimiseen liittyen. Mulla on paljon kavereita muilla paikkakunnilla ja tykkään höpötellä vieraiden ja tuttujen kaa, mutta nykyiseltä asuinkunnaltani en vain ole onnistunut saamaan tuttavia.

Blogiasi en niinkään ole enempää lukenut, podcasteja kuunnellut sitäkin useammin. Hienoja vinkkejä annat ja hyviä vieraita sulla. Eilen kirjastossa käydessäni törmäsin vahingossa kirjaasi uutuus-hyllyllä. Lainasin sen ja olen jo kolmasosan lukenut. Tuskailen, ku olisi yksi keikka ensi viikolla enkä saa sinne ketään mun kanssa jorailee. Mielessäni ei käynyt ees, että voisin mennä sinne yksin!! Nyt on keikkaongelmakin ratkaistu. Kiitos kun kerroit sen ja monta muutakin hyödyllistä asiaa :)

Karla Nieminen kirjoitti...

Paljon kiitoksia kannustavasta palautteesta, ja hienoa, että vinkeistäni on ollut sinulle hyötyä. Kiva kuulla, että kirja löytyy jo kirjastoistakin. Kannattaa lukea kirjasta erityisen huolella tutustumisen, yhteydenpidon ja ystävyyden osiot. :)

Hauskaa keikkaa ja erinomaista vuoden 2017 alkua!

mannajohanna kirjoitti...

Kiitos Karla mahtavasta kirjasta, sain sen juuri luettua ja tulen varmasti palaamaan tähän vielä monesti. Tykkään erityisesti siitä kuinka kirjoitat niin käytännönläheisesti ja mutkattomasti - kirja on täyttä asiaa mutta silti tosi helppolukuinen ja letkeä.

Olisiko sinulla muuten antaa jotain vinkkiä tai ajatusta sellaisesta aiheesta kuin mustasukkaisuus ystävyydessä? Itse olen kokenut tätä kaverisuhteissa vähän molemmin puolin, sekä ollut itse mustasukkainen että itse sen kohteena. Hankala ja inhottava tunne, liekö vain huonon itsetunnon seurausta? Mitähän sille voisi tehdä?

Karla Nieminen kirjoitti...

Kiitos paljon ja ole hyvä! On hienoa kuulla, että kirja on lukijankin mielestä käytännöllinen ja helppolukuinen.

Mustasukkaisuus ystävyydessä ei ole ainakaan harvinaista. Yksi apua tuova asia on se, että tutustuu aina silloin tällöin uusiin ihmisiin: sitten yhden ystävän tekemiset eivät ole elämässä niin korkealla jalustalla ja stressin aiheena, että niistä pitäisi olla mustasukkainen. Jos pelkää koko ajan menettävänsä ystävänsä tai puolisonsa, niin on vaikeaa olla hyvä ystävä tai puoliso. Jos tietää, että selviää elämässä tapahtui mitä tapahtui, voi olla rennommin ihmissuhteissa.

Toinen tärkeä juttu on molempien osapuolien rakentaa omaa elämää ja itsetuntoa esimerkiksi keskittymällä itseä kiinnostaviin harrastuksiin ja oman uran kehittämiseen. Jos itse empii paljon eikä saa mitään suunitelmiaan toteutettua, niin kateus voi yllättää toisen kehittymistä katsellessa. Tässäkin asiassa voi vaikuttaa vain itseensä, eli jos kaverilla on paha tapa olla kaikesta kateellinen ja jättää itse kaikki omassa elämässään tekemättä, niin siinä voi joskus olla paikallaan etsiä uusia kavereita.

Kolmanneksi on tärkeä muistaa, että kaikki olemme joissain asioissa hyviä ja toisissa huonoja. Kukaan ei voi olla täydellinen ja kaikilla on omat ongelmansa. Vaikka kuinka tuntuisi siltä, että omassa elämässä on kaikki huonosti ja toisilla hyvin, niin se ei ole totuus.

Lopuksi: Kateus ja riittämättömyyden tunne ovat mielestäni normaali osa ihmisyyttä eikä niistä voi päästä kokonaan eroon. Kun kateellisuus iskee puolin tai toisin, niin sen voi tunnustaa ja sanoa vaikka ääneenkin. Itseään tai muita ei kannata syytellä, mutta asian toteaminen voi helpottaa tilannetta. Mukavaa kevättä!

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...