Kehity sellaiseksi kuin haluat: Koskettele kivasti "vahingossa"

4. huhtikuuta 2012

Koskettele kivasti "vahingossa"


Kosketus auttaa sinua luomaan hyviä ihmissuhteita ja vahvistamaan niitä. Tässä kirjoituksessa kerron, miten voit käyttää luonnollisesti kosketusta ystäviesi, perheesi ja kiinnostuksesi kohteesi kanssa.Jostakin syystä ihmistä ajatellaan usein järkevänä olentona, jonka päätehtävä on kehittää tiedettä ja ajatella viisaita. Kokemukseni mukaan olemme kuitenkin todella puolueellisia pakkauksia, joille hyvin tärkeitä asioita ovat esimerkiksi tunteet, fyysiset asiat, seksi ja kosketus. Kosketus vaikuttaa meihin todella voimakkaasti luomalla miellyttäviä yhteenkuuluvuuden tunteita. Koska nykyään kommunikoimme paljon netissä ja koska suomalaiseen kulttuuriin ei kuulu juurikaan koskettelua, niin toisten koskeminen voi tuntua vaikealta ja luonnottomalta. Helpottavat vinkit ovat pian tiedossasi, kun jatkat lukemista.


Touch me, touch me! Kuva: uncleboatchoes


Hipelöi kaikkia


Yleinen kosketus on kättely. Suosittelen kättelemään uusia ihmisiä aina kuin mahdollista. Jo tämä kosketus luo yhteenkuuluvuutta. Keskustelun lomassa on normaalia tehostaa sanomaansa koskettamalla joskus kevyesti käsivarteen tai hartioihin. Jos joku juttu on epäonnistunut, niin toisen ihmisen käsi olkapäällä voi lohduttaa. Lisäksi voit koskea kevyesti alueelle kädet-hartijat, kun esimerkiksi pyydät toista katsomaan jotakin tai seuraat toista jonnekin.I want to feel your body! Kuva: all of olive.


Perhe ja kaverit


Perheessäni ei erityisemmin halailtu, kun olin pieni. Nykyään pyrimme halaamaan usein eli suunnilleen aina kun näemme. Se on mahtavaa. On ihanaa näyttää lämpimän kosketuksen avulla, että välittää toisista. 


Aluksi halailu ei tuntunut ihan luonnolliselta, mutta kun muistutin siitä itseäni usein ja harjoittelin, se alkoi olla tosi mukavaa ja sitä tapahtui useammin ja useammin. Myös hankalimpina hetkinä on hienoa pystyä halaamaan toista miettimättä sen enempää. Halailun voi aloittaa siitä, että halaa kavereita aina heidät tavatessaan tai tapaamisen päätteeksi. Voi olla helpompi aloittaa halailu uusista kavereista kuin vanhoista ystävistä tai perheen jäsenistä. Kun kädet laittaa valmiiksi halausta varten, niin toinen osapuoli yleensä ymmärtää, mitä on tulossa.


Näytä romanttinen kiinnostuksesi

Tärkein romanttinen kiinnostuksen merkki kahden ihmisen välillä on "vahingossa" tapahtuva kosketus. Tätä voi seurata intiimimpikin kosketus, kuten suutelu tai käden silitys, mutta ensimmäinen kosketus on yleensä olevinaan vahinko. Sopivia tapoja koskettaa ovat kaikki edellä esitellyt, mutta niiden lisäksi on vielä muutamia keinoja, joilla voi kivasti vähän pikkuisen vahingossa koskettaa. Kun on tottunut koskettamaan kavereita, niin romanttinen kosketuskin on helpompi.


Voit hipaista toista esimerkiksi kun ojennat hänelle jotakin, pyydät häntä pitämään jotakin, siistit esim. hänen paitansa nukkaa, tarkastelet hänen koruaan/vaatettaan tai otat tukea. Kosketuksella voit luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta ja näyttää kiinnostusta, mutta myös testata, onko välillänne oikeanlaista sähköä. 


Kosketelkaa toisianne!


Touch me now! (Tästä onkin helppo hipaista...) Kuva: dormousie
P.S. Haluatko viettää hauskat päivät Helsingissä tutustuen ihmisiin ja oppien rohkeutta kivojen tehtävien avulla? Ilmoittautuminen Jäänmurtajat kaupunkiseikkailuun 10-11.4. on mahdollista 5.4. asti. Et tarvitse paria mukaan. Lisätiedot:
http://www.jaanmurtajat.fi/ks/rohkeusseikkailu.html
Parhain terveisin,
Karla Nieminen

Yrityksestäni ja kursseistani voit lukea lisää osoitteesta
http://www.jaanmurtajat.fi

6 kommenttia:

Suuri johtaja kirjoitti...

Meillä työilmapiiri on parantunut kovasti, kun aloin koskettelemaan "vahingossa" sihteeriäni.

Karla Nieminen kirjoitti...

Haha :) Tuo kuulostaa melko epäilyttävältä kosketukselta kivan sijaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kosketus räjäyttää mielen. Venäläinen venäjän kielen opettajani halaa kaikkia aina syksyllä kun uusi kurssi alkaa ja joskus tunnilla koskettaa kädellä hartoihin. Se on todella miellyttävää ja häneltä se onnistuu niin luontevasti. Varmaan ihan normaalia Venäjällä. Kerran naispuolinen työkaverini kosketti hartiaani ohimennen lohdutusmielessä ja räjäytti mieleni. Olin loppupäivän seitsemännessä taivaassa, vaikka kosketus olikin täysin viaton. :-)

Itse en kyllä uskalla tehdä mitään tuollaista. Olen katsonut liikaa amerikkalaisia oikeussalidraamoja.

Karla Nieminen kirjoitti...

Mahtavaa, että olet tavannut tuollaisia miellyttävän kosketuksen taitavia tyyppejä. Vaikka et halua olla ihan yhtä kosketteleva, niin ehkä voit pikkuhiljaa ottaa joitakin juttuja heidän käytöksestään omaasi. Voit niin piristää muiden päivää, kuten itse olet saanut kokea. Vaikka oikeussalidraamoissa kaikki kosketus on väärin, niin onneksi Suomessa meininki ei ole ihan sellaista ja jenkkilässäkin kosketellaan oikeasti paljon Suomea enemmän.

Tutustuin juuri brassiin, jolla on mahtava tapa koskettaa kaikkien kanssa keskustellessa välillä ystävällisesti hartioihin. Ihanan tuttavallista ja luo heti hyvää fiilistä keskusteluun.

Unknown kirjoitti...

Halaisin naisen rinnallleni

Karla Nieminen kirjoitti...

Saa haluta, ja hyvin moni asia on mahdollinen, kun sen eteen on valmis tekemään töitä! :)

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...