Kehity sellaiseksi kuin haluat: Podcast-sarja: Tavoitteet, miten olla hauska, improvisaatio vuorovaikutuksessa ja tapahtumien järjestäminen

14. maaliskuuta 2016

Podcast-sarja: Tavoitteet, miten olla hauska, improvisaatio vuorovaikutuksessa ja tapahtumien järjestäminen


Tänä keväänä 2016 minua ja tuoretta Jäänmurtajat-asiaa voi kuunnella ilmaiseksi podcasteinä Sanoman & Nelonen median Supla-applikaatiosta.

Löydät Jäänmurtajat-sarjan mobiiliapplikaatiosta kohdasta "Asiaa." Jaksojen aiheet liittyvät ihmissuhdetaitojen ja oman elämän monipuoliseen kehittämiseen. Kaikenlaiset kommentit ja palautteet ovat hyvin tervetulleita.

Suplan voit ladata iPhone- tai Android-puhelimeesi ilmaiseksi täältä: http://www.supla.fi

Jaksot voit kuunnella myös supla.fi-linkeistä, mikäli et voi ladata puhelimeesi Suplaa. Alla jaksojen 9-12 esittelyt ja linkit. Täältä löydät aiempien jaksojen esittelyt: jaksot 1-3, jaksot 4-6 ja jaksot 7-8.

Tulossa on 7 jaksoa lisää hyvää meininkiä, ja hauskoja & hyödyllisiä vinkkejä!




Jakso 9: "Aseta, pilko ja saavuta tavoitteesi", vieraana IFBB Mens Physique SM-1 Vertti Harjuniemi


Miten saavuttaa asioita ja silti nauttia matkasta? Onko liian matala vai liian korkea tavoite parempi? Miten saa selville oman lähtötason? Mistä löytää aikaa kaikelle? Kerromme, miten kannattaa asettaa tavoitteet sosiaalisessa elämässä, urheilussa ja työelämässä. Parhaat vinkkinsä on kertomassa SM-voittaja & palomies Vertti Harjuniemi.

Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2452449



Jakso 10: "Miten olla hauska", w/ vlogaaja Sini Nastynapalm Laitinen


Mistä huumoria voi keksiä? Milloin kannattaa olla porukan pelle tai sarkastinen? Entä mikä on apteekin löytö Melarest? Näitä, hamsterin kynsiä ja paljon muuta podcastissä mukana puimassa on upea Youtube-tähti Sini Laitinen. Hyvää settiä hauskuudesta, vaikka itse sanonkin... 

Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2468504



Jakso 11: "Elämä on improvisaatiota", vieraana Outi Mäenpää

Kuva: Jouni Harala

Miten elämässä tapahtuisi vähän enemmän? Kuinka elää häpeän kanssa ja päästä yli vastoinkäymisistä? Improvisaation periaatteet auttavat näissä ja oman vuorovaikutuksen kehittämisessä. Jakso sisältää vinkkejä pelkojen kohtaamiseen ja yhteistyöhön. Vieraana on palkittu näyttelijä, karismaattinen kouluttaja ja huikea impron ammattilainen Outi Mäenpää.

Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2484412



Jakso 12: "Fiiliksen luominen tapahtumaasi", vieraana Hitchball 4000 -liftauskilpailun Matti Fouchault-Airasmaa


Autamme parantamaan tapahtumiasi: Ketä kannattaa kutsua? Miten heidät saa paikalle? Millainen ohjelma on paras, ja miten hyvä fiilis rakennetaan? Miksi edes järjestää tapahtumia, ja koska aloittaa? Jaksossa on mukana Hitchball 4000 -liftauskisan mahtava Matti Fouchault-Airasmaa.

Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2500946


Hauskaa kuuntelua, ja kuulen mielelläni palautettasi jaksoista!




P.S. Vuonna 2016 keskityn video- ja kirjoitusprojekteihin sekä tilausluentoihin. Jos käytännöllinen ja energinen Jäänmurtajat-vinkkiluento esimerkiksi keskustelutaidoista tai verkostoitumisesta sopisi tilaisuuteesi, ota yhteyttä

Lisätiedot tilausluennoistani: http://www.jaanmurtajat.fi/#!luennot/csue






Parhain terveisin,
Karla Nieminen

karla@jaanmurtajat.fi

Yrityksestäni ja koulutuksistani voit lukea lisää osoitteesta
http://www.jaanmurtajat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...