Kehity sellaiseksi kuin haluat: Podcast-sarja: Itsevarma kehonkieli, oppiminen, poisoppiminen ja pelimiesten salaisuudet + Kodin Kuvalehti

3. huhtikuuta 2016

Podcast-sarja: Itsevarma kehonkieli, oppiminen, poisoppiminen ja pelimiesten salaisuudet + Kodin Kuvalehti


Tänä keväänä 2016 minua ja tuoretta Jäänmurtajat-asiaa voi kuunnella ilmaiseksi podcasteinä Sanoman & Nelonen median Suplasta.

Löydät Jäänmurtajat-sarjan mobiiliapplikaatiosta kohdasta "Asiaa." Jaksojen aiheet liittyvät ihmissuhdetaitojen ja oman elämän monipuoliseen kehittämiseen. Kaikenlaiset kommentit ja palautteet ovat hyvin tervetulleita.

Suplan voit ladata iPhone- tai Android-puhelimeesi ilmaiseksi täältä: http://www.supla.fi

Jaksot voit kuunnella myös supla.fi-linkeistä. Alla jaksojen 13-15 esittelyt ja linkit. Täältä löydät aiempien jaksojen esittelyt: jaksot 1-3, jaksot 4-6, jaksot 7-8 ja jaksot 9-12.

Tulossa on vielä 3 jaksoa erilaisista mielenkiintoisista aiheista...
Jakso 13: "Kehonkieli kertoo itsevarmuutesi", vieraana Vladimir Valtsu Heiskanen


Ensivaikutelma syntyy nopeasti. Kehonkieli kertoo itsevarmuutesi ja vaikuttaa paljon siihen, miten tilanteet sujuvat.

Tässä jaksossa on mukana Vladimir Heiskanen (Valtsun terveysblogi) kertomassa vinkkejä itsevarmaan kehonkieleen ja oman olon parantamiseen. Keskustelemme mm. ulkonäöstä, ujoudesta ja kiusallisuuden välttämisestä.


Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2516722Jakso 14: "Opi ja poisopi tehokkaasti", vieraana professori Alf Rehn


Mestarioppija ja sanavalmis johtamisen professori Alf Rehn kertoo, mitä mieltä hän on "Fake it till you make it" ja "Kertaus on opintojen äiti" -motoista. Jaksossa selviää, miten tehdä oppimisisesta tehokasta ja mukavaa parhaiden oppijoiden vinkeillä. Myös tärkeä poisoppiminen on mukana keskustelussa.

Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2532002Jakso 15: "Pelimiesten salaisuudet", vieraana Timo Naaro


Koska kannattaa aikarajoittaa, riikinkukkoilla tai eskaloida kosketukseen? Miten hypnoosista, speed seductionista & rutiineilla sargauksesta on päästy runsauden mielentilaan ja vahvaan inner gameen? Valehteleeko pelimies, miksi määrä on tärkeää ja voiko flirttiin henkilöön luottaa?

Pelimiesmateriaalista voit oppia paljon flirttailuun, businekseen ja ystävyyssuhteisiin. Tässä podcastjaksossa Pick Up Artist eli PUA-maailmaa sinulle avaa kanssani asiaan valtavasti perehtynyt Timo Naaro.


Nettilinkki: http://www.supla.fi/supla/2550271


Hyviä kuunteluhetkiä! Toivottavasti jaksot ovat sinulle hyödyksi.
 


P.S. Olin mukana maaliskuun Kodin Kuvalehdessä Suorat sanat -palstalla kertomassa vinkkejä ystävystymiseen ujolle ja/tai introvertille, joka haluaa tutustua aiempaa enemmän uusiin ihmisiin. Jutun voi lukea täältä.

P.P.S. Vuonna 2016 keskityn video- ja kirjoitusprojekteihin sekä tilausluentoihin. Jos käytännöllinen ja energinen Jäänmurtajat-asia vaikka keskustelutaidoista tai verkostoitumisesta sopisi tilaisuuteesi, ota yhteyttä

Lisätiedot tilausluennoistani: http://www.jaanmurtajat.fi/#!luennot/csue


Parhain terveisin,
Karla Nieminen

karla@jaanmurtajat.fi

Yrityksestäni ja koulutuksistani voit lukea lisää osoitteesta
http://www.jaanmurtajat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...