Kehity sellaiseksi kuin haluat: Kaverizone - tuo ankeuden megazone

30. kesäkuuta 2013

Kaverizone - tuo ankeuden megazoneTämä on tuttua monelle meistä: olet kiinnostunut jostakin henkilöstä romanttisessa/seksuaalisessa mielessä ja sitten hän onkin kiinnostunut sinusta vain kaverina. Ja se ärsyttää. Tässä kirjoituksessa kerron syitä, jotka voivat johtaa kaverizonelle joutumiseen, ja annan vinkkejä, miten pääset vähemmän ärsyttäville vyöhykkeille. Voit päästä jopa ei ollenkaan ärsyttäville, kesäisen ihanille vyöhykkeille.Ja näin mä taas kuuntelen juttua ihanista treffeistä, joilla en ollut mukana.
Kuva: The Consumerist


Kaverizonautumista muuten tapahtuu yhtä lailla sekä miehille että naisille (katso vaikka Taylor Swiftin ja Carly Rae Jepsenin tilitykset: Teardrops On My Guitar ja Hurt So Good). Valitettavasti miehille suunnattu pua eli pick up artist -materiaali antaa lukijalle helposti sellaisen virheellisen käsityksen, että monet flirttailuun ja ihmissuhteisiin liittyvät asiat olisivat naisille aina tosi helppoja. Ulkopuoliseksi jäämiseen liittyen olen aiemmin kirjoittanut kolmantena pyöränä olemisesta (klikkaa aiempaan postaukseen).


Katkeraan kaveroitumiseen toivotun muhinoinnin sijasta voivat johtaa
  1. Olematon tai liian hidas flirttailu
  2. Epätoivoinen tai liian nopea flirttailu
  3. Väärien tyyppien kanssa flirttailu


1. Olematon tai liian hidas flirttailu

Leikkisä seksikkyys on seksikästä (yllätys!). Oman kiinnostuksen esiin tuominen saattaa aluksi tuntua pelottavalta tai leikkisä flirttailu saattaa tuntua jotenkin feikiltä. Molempiin kuitenkin tottuu pikkuhiljaa ja sitten pääset myös nauttimaan niiden tuloksista. Jos et tee aloitetta tai anna ihastuksellesi vastakaikua, niin homma ei voi kehittyä mihinkään.

Heitä kohteellesi flirttejä hymyjä ja katseita, kerro leikkisiä kohteliaisuuksia ja koskettele kivasti "vahingossa" (klikkaa aiempaan postaukseen).  Etsi ja lähetä kiinnostuksen merkkejä. Kiinnostuksen näyttäminen herättää kohteessasi kiinnostusta ja on useimmista tilanteen ulkopuolisistakin ihailtavaa.- Ihana toi sun lompakon kuosi! - Kiitti. Oho, hups, törmäsin sun olkapäähän.
Kuva: Brodaman2. Epätoivoinen tai liian nopea flirttailu

Koirat haistelevat toisia koiria tavatessaan. On normaalia kahdelle ihmisellekin ensin hieman tutustua toisiinsa ennen kuin perustetaan yhteinen yritys tai paritellaan. Jos olet valmis syöksymään heti mihin tahansa täysin vieraan tyypin kanssa, kerrot muille ettet arvosta itseäsi yhtään. Ja tällöin, kun sinä et arvosta itseäsi, niin muutkaan eivät pidä sinua hyvänä tyyppinä. Arvonsa tunteva tyyppi ei hätäile.

Yksi tapa olla kiirehtimättä liikaa on edetä kohteen kanssa samaan tahtiin. 

Tapaus 1: Menit juttelemaan ja hän käänsi rintamasuunnan poispäin sinusta? Kysyit hänen nimeään ja hän vastasi Matti Meikäläinen? Siirryit lähemmäksi ja hän meni pari askelta kauemmaksi? Next step: odota jotakin vastakaikua ennen kuin laitat kovemmat panokset piippuun. 

Tapaus 2: Katsoit häntä ja hän vastasi ihanalla hymyllä? Ehdotit hänelle leffaa ja hän kysyi koska mennään? Kerroit huonoja, siis ihan todella huonoja, vitsejä ja hän nauroi jokaiselle? Next step: siirry lähemmäksi. Ehkä tarvitset tukea kävellessä... Tai näytä hänelle jotain ja vähän siinä pikkuisen hipaise...Drew might have friendzoned me earlier, but soon I may be
in the zone with that nice friend of his... Kuva: 1035 WEZL
3. Väärien tyyppien kanssa flirttailu

Tämä vinkki on kaksiosainen. Kaikkien kanssa flirttailu ei onnistu, joten ota seuraavat karsintavinkit käyttöön ja etsi kunnes löydät. Määrä tuo laatua.

Osa 3a: Älä vietä aikaasi tyyppien kanssa, joista et pidä. Tämä kuulostaa itsestäänselvältä, mutta silti moni yrittää aloittaa pidemmän tai lyhyemman suhteen sellaisen tyypin kanssa, joka ei hänestä oikeasti ole kiva. Sitten kun selviää, ettei Tiina haluakaan Pekasta poikaystäväänsä, niin Pekka valittaa: "Olipas tyhmää kestää Tiinan juttuja, kun ei meistä sitten tullutkaan mitään." No olisiko ollut kivaa kestää niitä mielestäsi huonoja juttuja seuraavat 3 tuntia tai 30 vuotta, jos teistä olisikin tullut jotain? Jos et yritä iskeä ärsyttäviä tyyppejä, niin sinun ei tarvitse kestää ärsyttäviä juttuja, onnistut tai et. Ole joskus nirsompi.

Osa 3b: Älä vietä aikaasi tyyppien kanssa, jotka eivät pidä sinusta. Et oikeasti halua lyhyempään tai pidempään suhteeseen sellaisen tyypin kanssa, joka pitää sinua ja juttujasi ärsyttävinä. Sinun ei kannata yrittää muuttaa hänen kantaansa (ja koko hänen persoonallisuuttaan), vaan etsiä jostakin sinusta kiinnostuneita tyyppejä. Jotkut HC-pokaajat kuvittelevat, että ultimate master kingkong -taso flirttailussa on iskeä ihmisiä, jotka aluksi vihaavat sinua. Näin ei ole, koska ei sellainen ole maksimaalisen hauskaa tai fiksua. Haluat sellaisen, joka aidosti haluaa sinut.


Miten sitten soveltaa näitä vinkkejä juuri siihen tiettyyn Tiinaan tai söpöön Pekkaan, joka sinut on friendzonannut? Ei mitenkään, vaan siirry eteenpäin. Älä jää "suhteeseen", joka ei ole sitä, mitä haet. Voit miettiä, olitko aiemmassa "suhteessasi" flirttailussa etenemisessä kenties selvästi liian hidas tai nopea, tai kiinnostuitko ihmisestä, joka ei oikeasti ollutkaan sitä, mitä haet. Viisastu tästä ja siirry uusille vesille. Toisia ihmisiä ei voi muuttaa eikä sinun kannata tuhlata aikaasi kärsimiseen tai toiveajatteluun, vaan itsesi kehittämiseen ja elämästä nauttimiseen.


Wink wink ja hauskoja kesäjuhlia!

 
Kaikenlaiset kysymykset ovat erittäin tervetulleita osoitteeseen karla@jaanmurtajat.fi. Olisi hauska tehdä taas case-postaus, kuten olen aiemmin tehnyt suutelusta, verkostoitumisesta eri sukupuolten välillä ja k***päistä.P.S. Ilmoittautuminen Jäänmurtajat Ihmissuhdetaitokursseille on taas auki. Viikonloppukursseja järjestetään elokuussa Helsingissä ja lokakuussa Tampereella. Tervetuloa oppimaan ja pitämään hauskaa!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:
http://www.jaanmurtajat.fi/kurssit/ihmissuhteetP.P.S. Jennin terkut kevään Tampereen ihmissuhdetaitokurssin jälkeen:Parhain terveisin,
Karla Nieminen

Yrityksestäni ja kursseistani voit lukea lisää osoitteesta
http://www.jaanmurtajat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...